Kiadványaink

2022. november 15-től új webáruházunkban, a DExam Bookshop oldalon vásárolhatja meg kiadványainkat.

Unipas kedvezmény

UniPass kártya tulajdonosoknak 10% kedvezményt biztosítunk valamennyi kiadványunk árából!

DExam angol vizsgakönyv B1

A könyv a középfokú (B1) angol komplex DExam nyelvvizsgát mutatja be, egy-egy fejezetet szentel az alapfokú komplex nyelvvizsga mind a négy részének.

Az egyes fejezetek részletesen bemutatják a DExam vizsgasorokban előforduló feladattípusokat, gyakorlati tanácsokkal és három-három alapokú (B1) vizsgasorral segítik a vizsgára készülőket.

A kötet különlegessége a '+ online training', a DE Idegennyelvi Központ e-learning felületén elérhető online feladatgyűjtemény, amely változatos gyakorló feladatokat és további vizsgafeladatokat tartalmaz.

Megjelent: 2022 | Ára: 3000 Ft

DExam angol vizsgakönyv B2

A könyv a középfokú (B2) angol komplex DExam nyelvvizsgát mutatja be, egy-egy fejezetet szentel a középfokú komplex nyelvvizsga mind a négy részének.

Az egyes fejezetek részletesen bemutatják a DExam vizsgasorokban előforduló feladattípusokat, sok-sok gyakorlati tanáccsal és három-három középfokú (B2) humán, illetve reál vizsgasorral segítik a vizsgára készülőket. Az Íráskészség fejezet bemutatja a vizsgasorban 2022 tavaszától érvénybe lépő változásokat.

A kötet különlegessége a '+ online training', a DE Idegennyelvi Központ e-learning felületén elérhető online feladatgyűjtemény, amely változatos gyakorló feladatokat, videóleckéket és további vizsgafeladatokat tartalmaz.

Megjelent: 2021 | Ára: 4900 Ft

DExam nyelvvizsga felkészítő könyv Felsőfok (C1)

A DExam nyelvvizsga felkészítő könyv Felsőfok (C1) c. kiadványunk elektronikus formában érhető el és egy-egy fejezetben foglalkozik a komplex nyelvvizsga négy részével: Beszédértés, Beszédkészség, Olvasáskészség és nyelvismeret és Íráskészség. A könyv számos korábbi vizsgázói teljesítmény elemzésével és értékelésével, mintamegoldások és megoldókulcsok közreadásával valamint hasznos gyakorlati tanácsokkal segíti a vizsgára készülőket. Minden egyes vizsgarész bemutatása 4-4 DExam vizsgasorral zárul, amelyekkel kipróbálhatók mind a humán, mind a reál tematikájú feladatsorok.

A nyelvtanulók egyrészt megoldhatják a Beszédértés valamint az Olvasáskészség és nyelvismeret feladatokat interaktív internetes felületünkön, másrészt letölthetik a teljes könyvet .pdf formátumban az .mp3 formátumú hanganyaggal együtt.

Megjelent: 2020 | Ára: 3000 Ft

C1

DExam szóbeli felkészítő könyv Középfok (B2)

A DExam szóbeli felkészítő könyvben megtalálható a középfokú (B2) szóbeli vizsga mindkét részének - Beszédértés és Beszédkészség - minden feladattípusa. A könyv korábbi vizsgázói teljesítmények elemzésével és értékelésével, számos korábbi vizsgafeladat, mintamegoldások és megoldókulcsok közreadásával segíti mind a humánmodult, mind a reálmodult választó vizsgázókat. A kötetben található modulspecifikus szókincsfejlesztő gyakorlatok jó alapot nyújtanak mind a szóbeli, mind az írásbeli vizsga modulfeladataihoz. A CD mellékleten 5 Beszédértés vizsgasor hanganyaga mellett egy Beszédkészség vizsga hangfelvétele is megtalálható.

Megjelent: 2018 | Ára: 4200 Ft 2022.02.15-től 3200 Ft

B2

DExam írásbeli felkészítő könyv Középfok (B2)
Második, átdolgozott és bővített kiadás

A DExam írásbeli felkészítő könyvben megtalálható a középfokú (B2) vizsga mindkét részének - Olvasáskészség és nyelvismeret és Íráskészség - minden feladattípusa. A könyv számos korábbi vizsgázói teljesítmény elemzésével és értékelésével, kiegészítő és vizsgafeladatokkal, mintamegoldások és megoldókulcsok közreadásával segíti a vizsgára készülőket.

A könyv első kiadása 2015-ben jelent meg. A második kiadás tükrözi az Olvasásértés és nyelvismeret vizsgasor felépítésében azóta bekövetkezett változásokat, továbbá a vizsgarészek bemutatása kiegészült új, próbavizsgasorokba rendezett feladatokkal is

Megjelent: 2019 | Ára: 3900 Ft 2022.02.15-től 3200 Ft

DExam mintafeladatok Felsőfok (C1)

A DExam mintafeladatok Felsőfok (C1) c. kiadványunk tartalmazza egy szóbeli és egy írásbeli DExam vizsga teljes humán- és reálmodul feladatsorát CD melléklettel, megoldókulccsal és mintamegoldásokkal.

Megjelent: 2011 | Ára: 2500 Ft 2022.02.15-től 1200 Ft

C1

DExam mintafeladatok Középfok (B2)

A DExam mintafeladatok Középfok (B2) c. kiadványunk tartalmazza egy szóbeli és egy írásbeli DExam vizsga teljes humán- és reálmodul feladatsorát CD melléklettel, megoldókulccsal és mintamegoldásokkal.

Megjelent: 2008 | Ára: 2000 Ft 2022.02.15-től 1000 Ft

B2

DExam mintafeladatok Alapfok (B1)

A DExam mintafeladatok Alapfok (B1) c. elektronikus formában elérhető kiadványunk tartalmazza két szóbeli és két írásbeli DExam vizsga teljes feladatsorát megoldókulccsal és mintamegoldásokkal. A vizsgára készülők megoldhatják a feladatokat egyrészt interaktív internetes felületünkön, másrészt letölthetik azt .pdf formátumban.

Megjelent: 2018 | Ára: 1500 Ft

B1